Based on 390 reviews
86%
(337)
10%
(40)
3%
(10)
1%
(2)
0%
(1)
Utroligt!

Jeg sliter med hetetokt på natta og medisiner for det er ikke aktuell for meg.
Hadde innstilles meg på å ha det slik. Da kom jeg over RE:ME på Facebook.. hadde sett det fra før og besluttet å prøve 1 pakke " muskel og ledd"

Mottok det igår og har sovet hele natta, ingen hetetokt😱 wow!

A
Søvnløs?
Ann-Kristin W.

Føler meg mere utkvilt

A
Utladet?
Ann-Kristin W.

Fått energien og arbeidslyst tilbake

Et produkt som jeg ikke kan være foruten.

Nerveplager i venstre fot, legg.

Skuldersmerter og søvn

Re:me plaster hjelper meg alltid, 200%. Sovet godt uten å legge merke til smerter.

E
Hodepine?
Elisabeth T.
God hjelp mot hodepine

Hjelper meg veldig med å minske hodepine, nakkesmerter og migrene.

Smertelindring

Litt vanskelig å si hvor godt det hjelper.Jeg har en sykdom som gjør at jeg ofte må bruke kortison selv om jeg vet at det ikke er bra men smertene er uutholdelige.Jeg bruker plastrene hele tiden.Sannsynligvis tar de bort en del av smertene,skal ihvertfall fortsette med plaster en stund til

Veldig bra

Godt preparat

Mye artrose og noe uheldig hofteoperasjon har jeg nå hatt glede av produktet. Er fornøyd med bruken til nå. Kunne ønske enda et plaster for rygg, hofte og nakke

Smerteplasteret.

Virker utmerket. Kunne godt ha vært flere i pakken. 10 stk blir lite når man må bruke to stk hver dag. Prisen er helt grei.

A
Søvnløs?
Annmari

Søvnløs?

Smertefri

Hjelper godt for min fibro.

A
Søvnløs?
Annichen I.
Produkt som fungerer

Sover veldig godt med søvnløsplasteret. Våkner mye mindre enn uten plasteret. Gått tom nå. Håper de dukker opp veldig snart. Kunne godt ha vært flere i pakken enn 10 stk. Da man må bruke 2 stk per gang.

Overraskende!

Hadde liten tro på dette da jeg har slitt med hodepine/migrene siden tenårene og så å si ingenting hjalp eller dvs. migrenetabletter hjelper men blir sløv.
Satte på plaster 1 døgn tok av og "glemte" å sette på nytt gikk 3 dager og kom plutselig på at jeg ikke hadde hatt vondt i hodet på den tiden. Den kom sigende på igjen og satte på plaster igjen.

Flotte produkter.

Akupressur for smerter fungerte etter 15 - 20 sekunder. For en lettelse. Brant i hele kroppen etter trening. Satte de på, så slapp smertene taket. Akupressur for søvn fungerte også utmerket.

Å
Hodepine?
Åse G.
Hodepine

De stopper migrene når de tas på før det bryter ut for fullt. Enten forsvinner det helt eller så gjør plastrene sånn at migrenen ikke blir verre. Jeg har erfart at de ikke hjelper om migrenen har utviklet seg og fått sterke symptomer, så for meg må de settes på med en gang jeg kjenner at migrenen er på vei.

B
Kvalm?
B.H.
Kvalme minsket overraskende fort hos 14-åring

Datter kom hjem fra skole med sterk, akutt hodepine (som hun ikke pleier å ha) + kvalme og trøtt/sliten. Etter en halvtime ca fortalte hun litt overrasket at både kvalme og hodepine var mye mindre. Fortsatt syk og energiløs, men hun slapp å plages med hodepine og kvalmen. Kjente det kun svakt (og hun tok ikke smertestillende). Fantastisk bra og merkbar effekt!

Hodepine og kvalme minsket overraskende fort hos 14-åring

Datter kom hjem fra skole med sterk, akutt hodepine (som hun ikke pleier å ha) + kvalme og trøtt/sliten. Etter en halvtime ca fortalte hun litt overrasket at både kvalme og hodepine var mye mindre. Fortsatt syk og energiløs, men hun slapp å plages med hodepine og kvalmen. Kjente det kun svakt (og hun tok ikke smertestillende). Fantastisk bra og merkbar effekt!

H
Søvnløs?
Helén A.
Fikk ikke riktig vare

Jeg kan ikke anmelde dette produktet da jeg mottok produktet for stress istedet. Men jeg har har gode erfaringer med de produktene jeg har mottatt. Så nå venter jeg bare på at denne skal komme i posten så jeg får testet denne også. Men som sakt så har jeg bare god erfaring med de andre jeg har mottatt:)

Isjias

Har ikke prøvd det pga behandla for kreftdiagnose(ikke kreft nå,men følges opp med CT og MR hver 3 mnd..Hva tenker dere om dette?
Svanhild O.Strømskag

R
Søvnløs?
Rutt P.
Søvnløs

Heilt fantastisk, bedre søvnkvalitet, mindre smerter

A
Sleepless?
Ann-Christine J.
Testar ännu

Första gången ok och jag sov en timme extra. Men upplever att plåstren fäster dåligt.(likadant med de energi/smärta. Sedan har jag inte testat på ett tag. Först igår satte jag på plåster för sömn igen och de fäste mycket bättre. Sov dock jättedåligt i natt. Kanske träffar jag inte rätt punkter. Vill verkligen att plåstren ska hjälpa mig. Vill inte heller slösa på dem🤭

Wow!

Jeg pleier å ligge å snurre ei god stund før jeg sovner, både pga nakke/muskelsmerter og tankespinn. Men ikke når jeg fikk på søvnplaster, da var det 2 gjesp og god natt. Helt utrolig!

Har brukt smerteplasteret i et par uker og ryggsmertene er blitt bedre
Veldig god service og oppfølging

Det hva bra for meg jeg kommer tilbak kjøp sove jeg bestiller merre