Sammenleggbart innhold

Hvordan fungerer re:me?

Der akupunktur stimulerer med nåler, bruker re:me akupressur (press) for å oppnå de samme fordelene. re:me hjelper kroppen med å gjenopprette balanse og flyt av blod og energi, også kjent som «qi». QI er den vitale energien som strømmer gjennom meridianene og ut i hele kroppen. Ved å gjenopprette balansen i Qi-strømmen, kan kroppen helbrede seg selv og oppnå mer levende og bærekraftig helse.

Hvordan bruker jeg re:me?

Plasteret skal påføres mot to akupunktur-punkter som angitt på pakken. Scan QR koden på baksiden av pakken for å se brukerveiledning med bilder og bruksanbefalinger for ditt produkt.

Hva er akupressur?

Akupressur er en 3000 år gammel behandlingsmetode som hjelper kroppen med å gjenopprette balanse og flyt av blod og energi, også kjent som «qi». I følge tradisjonell kinesisk medisin kan smerte og sykdom oppstå hvis det er stagnasjon i kroppens energiflyt.

Hvilke helsefordeler kan jeg forvente?

re:me kan hjelpe med smertelindring, avspenning, bedre energiflyt, redusert stress og generelt velvære.

Er re:me trygt for alle?

Ja, re:me er designet med fokus på sikkerhet og bivirkningsfrihet. Det er viktig å følge instruksjonene for påføring og bruke det som anvist. Konsulter helsepersonell ved spesifikke helseforhold, blodfortynnende medisiner eller hjertefeil. Re:me skal ikke brukes av gravide mot punktet Li4 da det kan sette gang fødselen.

Tåler re:me vann?

ja, re:me er vanntett og designet for bruk under våte forhold uten å påvirke kvaliteten eller effekten av akupressuren. For best feste, gni tapen forsiktig på huden.

Hvor lenge kan jeg ha på re:me?

Bruk re:me i opptil 24 timer, med minst 2 timers pause før ny påføring. Dette gir huden hvile og maksimerer akupressureffekten.

Når og hvor lenge varer effekten?

Effekten varierer, mange merker umiddelbar velvære. Noen merker forbedring etter 1-4 påføringer. Individuell variasjon gjelder.

Er det bivirkninger med re:me?

Bivirkninger er sjeldne. Ved ubehag, fjern plasteret og kontakt helsepersonell om nødvendig.

Hvordan kontakte kundeservice?

Du kan kontakte oss på telefon, e-post eller sende oss en melding via kontaktskjemaet vårt.

Telefonnummer: 91803661
E-post: info@remepatch.com
Kontaktskjema: kontakt

Er det spesielle tilbud tilgjengelige?

Vi har alltid tilbudspriser for abonnenter, sjekk nettsiden eller kontakt kundeservice for aktuelle rabatter, pakker og kampanjer.