Sammenleggbart innhold

Hvordan fungerer re:me?

re:me bruker akupressurprinsipper. Plasteret med en stimulerende kule plasseres på spesifikke akupunkturpunkter for å stimulere Qi, lindre, avspenne og gi velvære.

Hvordan bruker jeg re:me?

Påfør plasteret på spesifikke akupressurpunkter som angitt i bruksanvisningen. Enkelt som en del av din daglige rutine.

Hva er akupressur?

Akupressur er en 5000 år gammel metode i tradisjonell kinesisk medisin. Den gjenoppretter balanse og flyt av blod og energi (qi) for velvære.

Hvilke helsefordeler kan jeg forvente?

re:me kan hjelpe med smertelindring, avspenning, bedre energiflyt, redusert stress og generelt velvære.

Er re:me trygt for alle?

Ja, re:me er designet med fokus på sikkerhet og bivirkningsfrihet. Det er viktig å følge instruksjonene for påføring og bruke det som anvist. Konsulter helsepersonell ved spesifikke helseforhold, blodfortynnende medisiner eller hjertefeil. Re:me skal ikke brukes av gravide mot punktet Li4 da det kan sette gang fødselen.

Tåler re:me vann?

ja, re:me er vanntett og designet for bruk under våte forhold uten å påvirke kvaliteten eller effekten av akupressuren. For best feste, gni tapen forsiktig på huden.

Hvor lenge kan jeg ha på re:me?

Bruk re:me i opptil 24 timer, med minst 2 timers pause før ny påføring. Dette gir huden hvile og maksimerer akupressureffekten.

Når og hvor lenge varer effekten?

Effekten varierer, mange merker umiddelbar velvære. Noen merker forbedring etter 1-4 påføringer. Individuell variasjon gjelder.

Er det bivirkninger med re:me?

Bivirkninger er sjeldne. Ved ubehag, fjern plasteret og kontakt helsepersonell om nødvendig.

Hvordan kontakte kundeservice?

Kontakt kundeservice på 91803661, eller info@remepatch.com for spørsmål eller bekymringer.

Er det spesielle tilbud tilgjengelige?

Vi har alltid tilbudspriser for abonnenter, sjekk nettsiden eller kontakt kundeservice for aktuelle rabatter, pakker og kampanjer.