Based on 99 reviews
87%
(86)
11%
(11)
1%
(1)
1%
(1)
0%
(0)
A
Søvnløs?
Arild N.
Fortsatt søvnløs

Dette hadde ingen virkning i det overhodet

K
Stresset?
Kimberly
Kan dette produktet hjelpe på meg å bli mindre stressa?!?

Usikker på om hvor mye det hjalp, har bare prøvd det en gang foreløpig. Var veldig ømt på armen uten at jeg trykket på så mulig litt feil plassering.. Har brukt den tidligere versjonen av dette produktet og da følte jeg en viss effekt. Blir spennende å prøve mer. Ble ihvertfall ikke mer stressa så det er vel en god ting.

Super fornøyd og vært det siden dag 1 av det som før het zpikes

Produktet er enkelt å påføre. Plasterne er tilpasset det aktuelle punktet og sitter godt på. Merker nesten ikke at de er på. Og det viktigste, smertene blir borte. Anbefaler alle til å prøve dette hvis de sliter med forskjellige plager.

H
Søvnløs?
Hilde K.B.
Takk for at jeg fikk nattesøvnen tilbake!

Har artrose i hender, knær og hofte. Noe som gjør at jeg hadde veldig dårlig nattesøvn pga smerter. Etter jobb er kroppen mørbanket da jeg har et fysisk tungt arbeid. Etter 3 uker med re:me sovner jeg fortere og får en dypere søvn, noe som gjør at jeg føler meg mere uthvilt. Tenkte å prøve en uke uten plaster for å se om det ble noen forskjell...og gjett om det gjorde!!! Syns også det tar noe av smertene så her går det i re:me igjen!!

Jeg vil virkelig anbefale re:me.

Det hjelper mot angst,søvn,hodepine, muskelplager. Jeg bruker de nesten hver dag og får ikke full rost dette produktet nok! Produktet er fantastisk på alle måter! 😍 Vil du ha en bedre hverdag så prøv det ut! 🫶🏼

Fungerer kjempe bra for dårlig søvn og uro

Jeg har brukt re:me ca halvannen måned. Har slitt med indre uro, muskelsmerter, store søvnproblemer og jeg har fått det mye bedre etter jeg begynte på re:me. Spesielt søvn og uro! Kan virkelig anbefales!

J
Hodepine?
Josefine
Jeg har ikke hatt hodepine etter jeg begynte med re:me!

Jeg har fibromyalgi og sliter med stress/nakke/hodepine i tillegg. Jeg tenkte som mange andre her at jeg like så godt kan prøve dette.
Vanligvis sliter jeg med å komme meg ut av sengen på morgenen, men de dagene jeg hadde på re:me så hadde jeg veldig bra søvnkvalitet i følge klokken min og i tillegg var det ikke noe problem å komme seg opp, jeg var mer opplagt videre på dagen. Hodepinen jeg vanligvis våkner med var borte og har ikke hatt hodepine etter jeg begynte med dem og jeg har ikke prøvd lenge. Hadde et opphold på noen dager og det var rett tilbake til hodepine og dårligere søvnkvalitet. Jeg anbefaler alle å prøve, men tror nok det lønner seg sammenhengende over litt lengre tid. Jeg hadde ikke trodd jeg merket forskjell så tidlig, men har hatt veldig positiv effekt av akupressur tidligere.

M
Utladet?
Marius K.
Tusen takk re:me!! 🙏🏻👍🏻🙏🏻

Funker som bare det!

Jeg ønsker ikke ta smertestillende, derfor er disse fantastisk🙌

Jeg er revmatiker og anbefaler på det sterkeste og prøve re:me. Jeg sliter sinnsyyyyykt mye med med søvn,ledd og muskulatur smerter. re:me har hjulpet meg utrolig mye siden jeg ikke vil ta noen sterke smertestillende. Om du er skeptisk prøv det i stede da dette ikke er farlig

B
Hodepine?
Bente
Servicen er helt fantastisk, og de er utrolig behjelpelig om det er noe du lurer på 😃

Selv slet jeg med nakke - og hodepine etter at jeg hadde hatt korona. Dette var noe jeg hadde slitt med i 3 mnd, før jeg testet re:me.
Kun 3 dager etter at jeg begynte med denne tapen, forsvant smertene i nakken og hodet! 🤩
Og for første gang på 3 mnd, kunne jeg ha lys på i stuen når kvelden kom! Det var helt fantastisk følelse! 😃

I tillegg sliter jeg med fibromyalgi og leddgikt, og akupressur fra re:me har hjulpet meg enormt med disse smertene. Nå slipper jeg å kjenne værmeldingen i kroppen! 🙌

Hilsen Bente

At re:me har virkning er jeg 100% sikker på.

Jeg har gått i over 10år med kroniske smerter i venstre arm og smerter i rygg, etter en yrkesskade. Ikke annet en sterke smertestillende har kunnet hjelpe meg med å avlaste for de sterke smertene jeg går med.
Jeg har prøvd mye rart opp igjennom disse årene, men ingenting har hatt noe effekt.
Smertene har økt veldig det siste året, så jeg har vært rimelig desperat på å prøve alternative løsninger.
Kom over en reklame for re:me og tenkte, jaja det kan i alle fall ikke bli verre.
Nå har jeg brukt re:me i to dager og jeg går 5-6 timer over den tiden, jeg skal ta nye medisiner mot smertene.
Jeg glemmer rett og slett å ta tablettene. Vanligvis kjenner jeg det 2 timer før jeg skal ta ny dose.
Nå blir det spennende å se hvor lenge det eventuelt varer. 😃
Mvh Kurt

F
Hodepine?
Frida
Dette er fantastisk og det funker.

Jeg har kronisk migrene og slitt med mye sykdom i 6 mndr som nervesmerter i bein. re:me hjelper utrolig mye på disse plagene + at jeg endelig sover om natta. ANBEFALES😊

K
Søvnløs?
Karen
Må bare få si tusen takk!

re:me har blitt reddningen min i turnus jobbingen. Tidligere var det en kamp å få hvile mellom sen- og tidlig vakter, det er fortsatt ikke lett å få nok søvn MEN med re:me faller kroppen raskere til ro og jeg føler meg mer opplagt når jeg våkner.

Anbefales på det sterkeste.

Bruker re:me hver gang forskjellige vondt’er kommer, og det hjelper med en gang på en 51 år gammel kropp.

M
Menssmerter?
Mona B.
Anbefales

Veldig bra produkt

L
Kvalm?
Lene
Tommel opp

Disse har reddet meg mange ganger. Fantastisk effekt

Smertene er mindre intense gjennom dagen

Jeg har fibromyalgi samt flere prolapser og slitasje i korsrygg. Sliter mye med muskel og leddsmerter over hele kroppen.
Har tidligere vært avhengig av sterke smertestillende for å komme meg igjennom dagen/natten.
Etter en del livsstilsendringer, har jeg fått stor tro på å ikke ty til smertestillende, men holde meg til naturmedisiner/behandlinger.
Kom over re:me på Facebook, og bestemte meg for å forsøke.
Jeg har brukt plasteret noen ganger nå, og jeg kjenner at smertene er mindre intense igjennom dagen. Noe som gjør hverdagen min noe enklere. Må bare huske å «massere» punktet nå og da utover dagen.
Så 👍🏻 fra meg. 🤗

Funker ikke enda.

Har brukt 2 dager mot søvn problemer og smerter i rygg å nakke. Men det har ikke hatt noe effekt i det hele tatt enda.

Utrolig at det fungerer så bra, uten bivirkninger.

Funker veldig bra, hjelp mot smerter i rygg å ledd over alt og avåtil bedre søvn

H
Søvnløs?
Heidi G.
Nå er det nettene før re:me, og nettene etter. Tusen takk!

Veldig fornøyd med re:me og det funker på meg, blir mye bedre av mine smerter og sover bedre 🙂

C
Hodepine?
Carina H.
Tusen takk til dere.

Sover mye bedre og har ikke stress hodepinen lenger. Jeg er så glad for at jeg valgte å prøve dette.

Nå er jeg storførbruker og har fått et nytt liv🙂

Re:me har gitt meg tilbake muligheten at oppleve fjellet igjen, som reumatiker med en kropp som ikke tål smertestillende var livet tøfft før jeg fikk tipset om at prøve re:me.

A
Kvalm?
Andrea
Inntaket av kvalmestillende har minsket betraktelig!

Jeg har vært regelmessig bruker av kvalmestillende og smertestillende medikamenter, men etter å ha begynt og bruke re:me har inntaket minsket betraktelig. For første gang på flere år har jeg gått en hel uke uten å ha et behov for smertestillende. Søvn kvaliteten har økt betraktelig. Dette anbefales på det varmeste!

A
Hodepine?
Andrea
Mindre smertestillende er mer enn hva jeg kunne be om

Jeg hadde helt glemt av hvordan det var og gå uten konstant hodepine og smerter i kroppen. Jeg har vært regelmessig bruker av kvalmestillende og smertestillende medikamenter, men etter å ha begynt og bruke re:me har inntaket minsket betraktelig. For første gang på flere år har jeg gått en hel uke uten å ha et behov for smertestillende. Søvn kvaliteten har økt betraktelig. Dette anbefales på det varmeste!

E
Søvnløs?
Emily G.P.
Elsker den deilige nattesøvnen

Fornøyd!

Sliter med mye smerter og lite søvn og tenkte derfor å prøve re:me. Kroppen er roligere og jeg sover gjennom hele natten. Super, super fornøyd!